Scroll to top

Fabrica de sticla

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Transparent Design este in topul companiilor prelucratoare si producatoare de sticla plana din Romania cu capacitati multiple si experienta in ceea ce priveste executia unei game variate de produse. Pe langa functionalitate, sticla aleasa poate imbunatati aspectul vizual si poate pune in valoare design-ul prin culoare sau textura, transparenta sau intimitate.

Produsele noastre folosesc urmatoarele tipuri de geam

Sticla Float: Geam normal cu tenta verzuie cu grosimi intre 4-25 mm ce poate fi prelucrata, vopsita sau sablata ,securizata si laminata pentru orice aplicatie sau produs din sticla.

Geam Ultra Clear: Sticla cu o claritate deosebita si cu tenta verzuie redusa in cant, perfecta pentru pereti din sticla datorita coeficientului sau ridicat de transmisie a luminii (92%). Poate fi procesata si securizata in orice chip, fiind astfel utilizabila in special la amenajarile interioare – placari cu sticla colorata, usi din sticla clare sau sablate, cabine de dus, balustrade din sticla, etc. – unde fidelitatea culorii este definitorie.

Geam colorat in masa: Sticla float transparenta de diverse nuante (bronz, gri, verde, albastra) ce poate fi supusa oricarui proces de prelucrare, ca si in cazul sticlei float normale. Poate fi utilizat la realizarea oricarui produs de sticla, inclusiv la obtinerea geamului laminat, sablat sau duplex.

Geam duplex: Sticla laminata cu folie PVB la mijloc, furnizata de producatorii de sticla si este, de regula, supusa taierii si finisarii, pentru a fi adusa in cote finite. Nu poate fi securizata, totusi fiind considerata o sticla ‘safe’ poate fi utilizata la pereti din sticla si balustrade din sticla in cazul in care fixarea se face fara prinderi mecanice ce necesita gaurire. Geamul duplex poate avea in componenta sa sticla colorata in masa, clara, sau ultraclear.

Sticla laminata: Geam multistratificat realizat in fabrica noastra folosit in special la executia treptelor si pardoselilor din sticla, cu 30-35 mm grosime pentru a sustine greutati distribuite ridicate. Foile de sticla pot fi gaurite si securizate inainte de a fi supuse procesului de laminare, vitrajul compozit rezultat fiind astfel utilizabil la executia copertinelor si a balustradelor din sticla cu prinderi mecanice. Transparent Design realizeaza geam laminat cu grosimi diferite si cu finisaje diverse – transparent sau mat, colorat in masa sau vopsit, etc. – in functie de cerintele proiectului.

Geam MATELUX: Sticla plana transparenta sau colorata in masa, cu finisaj satinat (sticla matuita cu acid) renumit pentru finetea granularii. Sticla Matelux are proprietatile mecanice ale sticlei plane, fiind cu usurinta prelucrata, gaurita, securizata si laminata, ansamblata in geam dublu izolator. Fiind un produs deosebit si elegant, ce filtreaza bland lumina, poate fi utilizat in tot felul de aplicatii: compartimentari din sticla interioare si usi, blaturi de masa, rafturi, cabine de sus,etc.. De asemenea, MATELUX ANTISLIP este creat special pentru a oferi proprietati anti-alunecare, fiind ideal pentru trepte si podeste.

Geam LACOBEL: Sticla vopsita realizata de AGC GLASS disponibila in 25 de culori moderne. Lacobelul este folosit numai la aplicatii interioare cum ar fi la mobilier (usi sticla glisante sau batante, dressinguri, rafturi, etc.) si pentru placarile cu sticla colorata a peretilor. Poate fi supus proceselor de prelucrare – taiere, finisare, gaurire, insa nu este securizabil.

Sticla vopsita: sticla float vopsita in fabrica noastra in orice culoare RAL, disponibila intr-o gama variata de grosimi de sticla. Avantajul geamului vopsit este acela ca panourile de sticla pot fi securizate inainte de vopsire fiind utilizate intr-un spectru mai larg de aplicatii.

Pe langa produsele de sticla mentionate, oferim si a varietate mare de servicii de prelucrare a sticlei. Pentru mai multe detalii alege una dintre serviciile din coloana dreapta.

dm12__post_01.3-min
Sticla rezistenta la foc

Firma noastra detine tehnologia necesara pentru procesarea sticlei antifoc…

emilare sticla
Emailare sticla

Procesul de emailare sticla este folosit in vederea obtinerii de sticla…

glass cutting
Taiere sticla

Taierea reprezinta primul proces de prelucrare. Sticla este achizitionata…

CMS TECNOCUT EASYLINE
Taiere sticla WATER-JET

Tehnologia ‘water-jet’ reprezinta o metoda facila de taiere, cu ajutorul…

finisare cant sticla
Finisare cant sticla

Prelucrare cant implica prelucrarea muchiilor panourilor de sticla…

Prelucrare sticla CNC

Centrul de prelucrare cu comanda numerica in coordonate Bavelloni…

laminare sticla
Laminare sticla

Laminarea reprezinta unificarea la cald a doua sau mai multe…

Vopsire si sablare sticla

Sticla vopsita reprezinta in prezent un element ideal pentru…

securizare sticla
Securizare sticla

Securizarea sticlei reprezinta procesul termic de incalzire a…

print digital ceramic sticla (10)
Sticla printata ceramic

TRANSPARENT DESIGN beneficiaza din aprilie 2020 de o masina de…

Lipire UV

Mobilierul reda cel mai bine simplitatea si frumusetea sticlei…

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis