Scroll to top

Amenajari din Sticla cu Stil


Transparent Design - iulie 25, 2018 - 0 comments

Sticla, sub diversele ei forme, este nelipsita din orice locuinta: de la oglinzi, geamuri, usi, cabine de dus, la placari cu sticla colorata. Dar atunci cand imaginatia si talentul fac echipa cu sticla, lemnul, metalul si o paleta de culori indraznete nu pot iesi decat proiecte demne de admirat.

panou despartitor din sticla securizata

 (sursa: Phnemomena)

In acest articol va vom prezenta un proiect recent de amenajare interioara in care diverse elemente, piese de mobilier, cat si de decor au facut echipa buna. Toate aceste elemente prind viata datorita talentului, imaginatiei arhitectilor, designerilor de interior, dar si a producatorilor din diverse domenii. Atunci cand vrei sa iesi din tipare si vrei sa pui in evidenta fiecare colt al locuintei, cu ideile potrivite venite de la specialist, rezultatul este unul spectaculos.

Ce poate face un proiect de amenajare interioara sa fie “wow”? Aceleasi elemente, piese de mobilier folosite in mod normal doar ca puse intr-o alta forma.

Peretii despartitori din casa (de pe hol, din dormitor) pot fi facuti din sticla si asa renuntati la clasicii pereti din rigips sau alte materiale conventionale. Iar sticla, asa cum prea bine stim, este un material versatile si poate prinde diverse forme, culori, texturi. Iar avantajele date de catre aceasta sunt numeroase: luminozitate, senzatia de spatiu mai mare, se intretine mult mai usor, iar lista poate continua. Dupa parerea noastra, marele avantaj este senzatia pe care o da, de acel ceva.

masa dining din sticla

 (sursa: Phnemomena)

Ne-am obisnuit ca piesele de mobilier sa fie din lemn masiv, Pal, Mdf, insa acestea pot fi combinate cu alte materiale (precum, sticla, fier) pentru un efect aparte. Masutele de cafea pot avea blatul de sticla mata, iar masa de dining poate fi din sticla, in totalitate- sticla securizata, desigur.

masute de cafea din sticla colorata

 (sursa: Phnemomena)

Atunci cand in dormitoare sau oricare incapere ai nevoie de un element care sa fie piesa de rezistenta a incaperii si sa dea culoare, poti apela tot la sticla. Spre exemplu, in dormitor poti crea o polita din sticla colorata, iar spatial poate avea multiple intrebuintari: masa de lucru, masuta de toaleta.

polita din sticla colorata in dormitor

 (sursa: Phnemomena)

Cine a zis ca in baie trebuie sa sufocam peretii cu faianta? Acestia poti fi lasati sa respire si accesorizati cu oglinzi.

oglinzi la comanda pentru baie (sursa: Phnemomena)

Amenajarile din revista pot fi transpuse in realitate, iar astfel sa ai casa mult visata cu un aspect de admirat.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis