Scroll to top

Amenajari din Sticla Inedite


Transparent Design - mai 22, 2018 - 0 comments

Sticla si amenajarile din sticla sunt tot mai raspandite si in amenajarile locuintelor: placari cu sticla in bucatarii ca si alternativa la faianta, usi glisante din sticla, trepte si chiar balustrade din sticla in cazul caselor/ vilelor si lista continua.

Pentru cei mai nonconformisti care isi doresc ceva mai altceva prin care sa iasa din tipare, exista alternative inedite in care se poate folosi sticla. Va prezentam in continuare o serie de alternative indraznete concepute de catre arhitecti si puse in practica.

gard despartitor cu geamuri din sticla (sursa: ideipentrucasa.ro)

Garduri despartitoare cu personalitate – daca te-ai gandit sa delimitezi in curte anumite zone, si nu vrei sa apelezi la gardul clasic, poti combina geamuri vechi din sticla cu flori, sau alte obiecte.

Pentru gardul din fata casei, daca va doriti un design simplu, dar modern, puteti combina lemn cu sticla securizata.

gard din sticla securizata cu lemn

(sursa: amenajarigradini.blogspot.ro)

Fatada caselor – trecand de la gard in interiorul curtii, fatada caselor poate fi placata cu sticla, iar sticla poate lua diverse forme (patrate, romburi) pentru un aspect iesit din comun.

fatada casa placata cu sticla

(sursa: casamea.ro)

Decorarea peretilor – daca te-ai saturat de tablouri, rame foto pe pereti si ti-ai dori ca peretii sa fie decorati altfel, o alternativa este sticla in combinatie cu alte materiale (lemn, fier forjat, etc) sub diverse forme.

decorarea peretilor cu sticla

(sursa: casamea.ro)

Trepte si pardoseli din sticla – daca pana acum treptele si pardoselile din sticla erau prezente in mall-uri, birouri, acestea incep sa fie cautate si pentru amenejarile locuintelor. Atipic, ar zice unii, dar pentru o casa sau un loft pardoseala din sticla da un efect impresionant.

pardoseala din sticla transparenta

(sursa: casadex.ro)

Mobilier din sticla – si in ceea ce priveste mobilierul exista combinatii atipice: de la comode, dulapuri cu forme vintage dar realizate din sticla, la mobile din lemn cu fatete din sticla sau oglinda.

piesa de mobilier din sticla

(sursa: casamea.ro)

 

Fara doar si poate, sticla si amenajarile din sticla sunt versatile si trec cu succes testul timpului. Daca v-am inspirat si ati vrea sa aveti ceva iesit din comun, atunci ne puteti contacta pentru o oferta. Va vom raspunde cu drag si abia asteptam noi provocari!

 

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis