Scroll to top

Amenajari din Sticla Pentru Bai cu Stil


Transparent Design - martie 27, 2017 - 0 comments

Planuiesti sa amenajezi/ reamenajezi baia si nu stii cu ce sa incepi? Venim cu cateva idei si sfaturi printre care amenajarea cu sticla; aceasta poate fi folosita in diverse feluri, combinand utilul cu placutul si dand culoare, stil dar si o nota de eleganta incaperii.
Cu siguranta printre primele intrebari ce iti trec prin gand se numara: ce culori sa aiba gresia si faianta? Ce dimensiuni sa aiba placile? La ce inaltime fata de tavan sa fie faianta? Ce tip de iluminat sa aleg? Ce fel de cabina de dus sa aleg?
Vom porni de la o intrebare: ce dimenisuni are baia ta? Este o baie mica sau una spatioasa, generoasa? Aceasta intrebare-cheie ar trebui sa fie punctul de start al proiectului tau. Atunci cand dispui de o baie mare, generoasa, ideile pe care le ai, culorile la care te gandesti sa le folosesti sunt mult mai usor de pus in practica, insa atunci cand baia are dimensiuni reduse sunt anumite aspecte ce trebuie luate in calcul pentru a nu da spatiului senzatia de sufocare sau de supra-aglomerare.

Cabina de dus la comanda fara cadita

Amenajari din sticla si alte trucuri utile:

– Pentru a da spatiului senzatia de luminos, cald, gresia si faianta ar trebui sa aiba culori deschise. Totodata, daca nu iti place ideea ca faianta sa acopere intregul perete, poti opta pentru varianta vopselei lavabile cu rezistenta la umezeala, iar in zonele unde se foloseste apa (chiuveta, cabina de dus, cada) poti folosi placarile cu sticla. Iar aici ideile pot fi numeroase, deoarece poti folosi sticla colorata.

– Oglinzile la comanda sunt un alt avantaj de care poti profita (o oglinda mare este mereu binevenita deoarece da senzatia de spatiu mai mare).

Cabinele de dus la comanda sunt un alt element pentru care puteti opta, mai ales daca baia este situata la mansarda si atunci spatiul este atipic. Sau, de ce nu, daca spatiul iti permite si ai copii mici, poti amenaja o cabina de dus si pentru ei.

Placari cu sticla a perertilor in cabina de dusV

– Daca ai cabina de dus poti folosi sticla colorata si sa renunti la faianta, iar rezultatul este cu siguranta unul elegant, dar si util. In cazul cazilor, se poate folosi un perete despartitor din sticla colorata, mata, sablata.

– Iluminatul baii este un alt element esential caruia trebuie sa ii acorzi importanta, cu atat mai mult daca baia nu are lumina naturala. Un truc util in aceasta privinta este montarea corpurilor de iluminat pe tavan sau deasupra oglinzii, iar lumina este recomandat sa nu fie orientata catre podea.

Cabina de dus la comanda fara cada

– Depozitarea prosoapelor si a produselor de ingrijire nu trebuie neglijata. Daca spatiul nu iti permite sa amplasezi un corp de mobila pentru acestea, o solutie in acest sens poate fi un perete despartitor din sticla si rafturi realizate din rigips.

Amenajarile din sticla sunt un aliat de incredere si pentru bai, atat bai mici, cat si spatioase, venind cu numeroase idei de folosire. Daca planul tau de amenajare/ reamenajare este schitat si tot ce trebuie este sa il pui in practica, apeleaza cu incredere la fabrica noastra de sticla. Ideile tale in materie de amenajare cu sticla vor fi puse in practica de catre specialistii nostri, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis