Scroll to top

Amenajari din Sticla Pentru Spatiile Comerciale


Transparent Design - martie 22, 2018 - 0 comments

Vi s-a intamplat sa mergeti intr-un loc de mai multe ori, fie ca vorbim de un restaurant, bar, magazin, si sa simtiti ca acel loc va inspira cumva, va face sa va intoarceti cu drag de fiecare data? Da, acel ceva poate fi legat de personal, oferte, produse si servicii pe placul vostru, dar poate fi legat de spatiu, de felul in care este amenajat.

In acest articol vom aborda spatile comerciale, si aici ne referim la magazine, hoteluri, sali de sport si SPA-uri si felul in care acestea sunt amenajate, precum si impactul vizual, si nu numai, asupra clientului.

In ultima vreme spatiile comerciale pun tot mai mare accent pe designul interior, transpunand totul intr-o poveste: de la stil modern, clasic, nordic, la accent pe detalii, decoratiuni tot mai diverse si nonconformiste, toate imbinate strategic cu un scop bine definit. Uitandu-ne la aceste amenajari, am observat ca aproximativ toate au un element in comun: sticla, care prinde diverse forme si serveste in nenumarate scopuri.

Paravan din sticla colorata

Amenajari din sticla pentru sali de sport, SPA-uri

Daca nu intr-o sala de sport, atunci unde avem nevoia cea mai mare de oglinzi? Acestea maresc spatiul, dar au si rol practic, putand urmari cu usurinta pozitia corpului. Alaturi de oglinzi, usile din sticla colorata ajuta spatiul sa fie mai vesel, personalizat acest lucru fiind posibil cu ajutorul sticlei sablate.

Usi din sticla securizata sala de fitness

Cand ne gandim la SPA-uri, ne gandim in primul rand la relaxare, dar si la un spatiu curat, modern si elegant. Amenajarile din sticla in cadrul SPA-urilor este solutia: placari cu sticla colorata, mobilier din sticla, sunt parte din designul spatiului.

Perete placat cu sticla colorata rosie

Amenajari din sticla pentru hoteluri si restaurante

Atunci cand pasesti intr-un hotel exista cateva elemente care iti atrag atentia (culori, obiecte de decor, ambianta), elemente care dau o nota de eleganta, de spatiu aerisit. Iar atunci cand hotelul are si alte spatii adiacente precum sali de conferinte, restaurant acestea sunt delimitate, de cele mai multe ori, prin pereti mobili din sticla.

Amenajare cu pereti din sticla securizata pentru restaurant

Amenajari din sticla pentru mall-uri

Dat fiind ca mall-urile sunt spatii de dimensiuni considerabile, lumina este un factor de nelipsit, iar aici intervine amenajarea din sticla: de la plafoane din sticla, la balustrade din sticla, placari cu sticle ale peretilor, coloane placate in sticla, pana la spatii intregi (precum toaletele) in care sticla este materialul predominant. Acestea pot imbraca forme diferite: sticla transparenta, sticla colorata, sticla sablata astfel incat spatial sa nu para monoton si in acelasi timp sa aiba un aer elegant si acest tip de amenajare sa se potriveasca cu intregul stil al locatiei.

Fara doar si poate sticla este un material strategic, versatil, care imbraca diverse forme si datorita tehnologiilor existente, cererile clientilor pot fi personalizate si pot prinde formele dorite.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis