Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in amenajarile interioare. Eleganta si luminoasa, sticla este alegerea perfecta atat pentru casa dvs., cat si pentru proiectele tip 'office', dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, mai deosebit.

Produsele noastre din sticla sunt realizate cu precizie si raspund celor mai ridicate exigente vizuale si functionale. Transparent Design ofera solutii atat pentru amenajarea spatiilor interioare, cat si pentru exterior.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus la comanda, placari cu sticla colorata, scari cu trepte si balustrada din sticla, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care noi ca producatori de sticla le putem realiza. Puteti alege intre sticla clara (standard) sau ultraclear, sablata, laminata, colorata in masa, vopsita sau cu finisaje speciale - inclunzand aici sticla printata, individualizata prin logo-uri, printuri si design-uri unice. De asemenea, va oferim o gama variata de oglinzi clare, bronz sau sablate.