Scroll to top

STICLA DECORATIVA PRINTATA CERAMIC

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

La Transparent Design realizam sticla decorativa printata folosind o tehnologie de ultima generatie: print digital cu cerneala ceramica (nu poate fi folosit pentru alte materiale).

Sticla printata ceramic

Printul digital clasic cu uscare UV poate fi folosit si in cazul sticlei, insa nu are aceleasi proprietati functionale, din cauza rezistentei sale reduse la temperaturi ridicate (max. 120-150 grade C).  Printul clasic este destinat cu precadere aplicatiilor interioare, insa acesta se poate zgaria cu usurinta, avand astfel o perioada de viata redusa. 

De ce sticla printata ceramic?

Sticla printata cu cerneala ceramica este securizata la temperaturi de peste 600° C, astfel incat culorile vor fuziona in suprafata sticlei pentru totdeauna, capatand astfel proprietati speciale precum:

  • rezistenta sporita la diferente de temperatura
  • rezistenta la razele UV
  • rezistenta la umiditate
  • rezistenta la abraziune

Datorita acestor calitati, sticla printata poate fi utilizata la scara larga, atat in amenajari interioare, cat si in amenajari exterioare

Cu ajutorul printului digital cu cerneala ceramica putem realiza o diversitate de modele grafice sau imprima imagini cu rezolutie ridicata, cu diverse grade de opacitate, pentru a raspunde nevoilor cat mai variate a clientiilor nostri. Opacitatea este o alta caracteristica ce poate fi pusa in evidenta de printul ceramic, obtinandu-se astfel efecte speciale, in special in combinatie cu lumina led.  

STICLA DECORATIVA BUCATARIE 

Sticla decorativa este un element nelipsit in bucatariile moderne. Aceasta poate fi integrata intre corpurile de mobilier cu usurinta, fiind totodata atractiva vizual, dar si functionala. Fara rosturi chituite la vedere si intr-o varietate de colori si modele, sticla printata este solutia perfecta pentru placarea bucatariei!

STICLA DECORATIVA BAIE  

Sticla printata poate si folosita si la placarea bailor. Puteti alege dintr-o gama variata de modele moderne, cu imagini de inalta calitate ce pot fi marite la dimensiunea peretelui, cu imbinari minime, pentru o intretinere usoara!

PERETI DECORATIVI DIN STICLA PRINTATA

Sticla printata poate transforma cel mai usor orice perete liber intr-unul decorativ, cu culori sou modele impresionante. Indiferent de marimea acestuia, imaginea aleasa se poate dimensiona cu usurinta si putem alinia panouri de sticla de dimensiuni mari pentru a crea efectul dorit de dvs.!

CABINA DE DUS DIN STICLA PRINTATA

Putem realiza sticla printata pentru orice tip de baie, respectiv cabine de dus, panouri de tip WALK-IN sau paravane pentru cada. Pe langa functionalitate, sticla printata ceramic pate fi si element de design ce se integreaza perfect in baile moderne!

USI DIN STICLA PERSONALIZATE

La Transparent Design putem imprima orice model grafic sau fotografie dorita pe usi din sticla. In plus, varietatea de usi este foarte larga: se intinde de la usi batante si usi glisante din sticla cu actionare manuala, la usi automate

In functie de tipul si dimensiunea produsului ales, putem printa sticla cu grosimi intre 4 – 10 mm.  Sticla este procesata in fabrica noastra si respecta toate standardele europene.  

Fiind produs personalizat, putem realiza decupaje/gauri conform cerintelor dvs., pentru un aspect placut si pentru o integrare perfecta. In plus, se pot utiliza orice tip de prinderi mecanice pentru sticla securizata.

ATENTIE: Cerneala ceramica va arata usor diferit pe sticla ca nuanta, interactiunea cu luciul sticlei si reflexia luminii poate afecta intr-o mica masura aspectul final al culorii. Putem realiza contra cost mostre personalizate pentru a fi aprobate in prealabil de dvs..

Lasa-te inspirat

Servicii de Prelucrare a Sticlei: De la Simplitate la Arta Avansata

Sticla, un material transparent, durabil si versatil, a fost transformata de-a lungul anilor prin...

Transparent Design septembrie 24, 2023

Stiinta din spatele sticlei securizare: Intelegerea rezistentei si sigurantei sale

Cand vine vorba de designul interior, sticla securizata este unul dintre cele mai populare...

Transparent Design iunie 14, 2023

Idei Amenajari Interioare: Produse Din Sticla

Recent, la Transparent Design, am deschis primul magazin online pentru articole din sticla pentru...

Transparent Design aprilie 27, 2023

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis