Scroll to top

Coronavirus: continuarea activitatii pe timp de pandemie


Transparent Design - iulie 27, 2020 - 0 comments

In urma cu cateva luni, nimeni nu si-a imaginat schimbarile care vor surveni, iar nici un antreprenor nu a fost pregatit pentru situatia in care va trebui sa-si opreasca subit activitatea. Astfel, situatia mondiala actuala cauzata de noul coronavirus, a adus de la bun inceput multe provocari privind desfasurarea activitatii afacerilor la nivel global, dar si in viata de zi cu zi. 

Transparent Design

Pentru atenuarea efectelor negative, fiecare tara afectata a adoptat o serie de masuri preventive pentru a spori siguranta populatiei, dar si pentru buna desfasurare a activitatii pe plan economic

La Transparent Design am adoptat din timp toate masuriile necesare pentru a asigura un mediu sigur angajatiilor nostri, dar si pentru a ne proteja furnizorii si clientii. Printre masurile luate, s-au numarat:  

  • purtarea obligatorie a mastilor (chiar inainte ca acestea sa fie impuse prin lege);
  • folosirea constanta a dezinfectatului;
  • verificarea temperaturii fiecarui angajat/client care are acces la birouri/hala;
  • lucrul de acasa prin rotatie (in departementele TESA);
  • reorganizarea departamentului de livrari/desfacere marfa, astfel incat clientii nu au mai avut acces in birouri, toate actele fiind pregatite la livrare.

Desi prima saptamana a fost una mai dificila, situatia fiind una nemaintalnita, in timp totul a intrat intr-o normalitate, activitatea continuand cu multa grija si atentie pentru sanatatea colectivului. Nivelul comenzilor a scazut, insa, ne-am bucurat de faptul ca am putut continua productia si am putut finaliza proiectele deja incepute, respectand pe cat posibil timpii de livrare stabiliti. 

In plus, pentru a ajuta la prevenirea contaminarii si pentru a spori sanatatea si protectia la locul de munca, am dezvoltat in aceasta perioada, un nou produs, panouri de protectie din sticla, o masura care poate fi implementata rapid si sigur de catre toti angajatorii din Romania, indiferent de domeniul in care activeaza. 

Suntem convinsi ca totul va reveni cat de curand la normal, insa, in acelasi timp, ne dorim ca si in viitor sa pastram in continuare noile norme interne pentru preventie si siguranta. 

Unul dintre partenerii de incredere, Enel Romania, a demonstrat din nou ca este un partener pe care clientii sai business se pot baza, indiferent de schimbarile care pot aparea in activitatea lor in contextul pandemiei de coronavirus. 

Aceste vremuri neobisnuite ne-au unit si mai mult ca si echipa. Astfel, consideram ca aceasta situatie ne-a adus si o serie de experiente pozitive, dobandind noi cunostiinte si abilitati.

 

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis