Scroll to top

Lipire UV

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Mobilierul reda cel  mai bine simplitatea si frumusetea sticlei. Abilitatea de a folosi lipirea UV ne da posibilitatea de a crea diverse modele  fara a avea nevoie de elemente de prindere, corpuri rezistente si elegante ce pot fi utilizate in orice spatiu rezidential sau comercial.

Lipirea se face cu o lampa speciala cu raze ultraviolete utilizandu-se o substanta transparenta ce confera corpurilor executate rezistenta sporita ( cca. 80 kg/cm2  la smulgere). Putem lipi sticla/sticla sau sticla/ metal  ( inox sau auminiu).

Lipirea UV se foloseste indeosebi la producerea mobilierului din sticla (masute, vitrinute, birouri) si la fixarea treptelor pe structurile din inox.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Idei Amenajari Interioare: Produse Din Sticla

Recent, la Transparent Design, am deschis primul magazin online pentru articole din sticla pentru...

Transparent Design aprilie 27, 2023

Pentru un viitor sustenabil - un centru fotovoltaic

Inca din 2015 ne-am propus sa aducem pe piata sticlei din Romania o alta...

Transparent Design februarie 24, 2023

Culoarea anului 2023 in Amenajari Interioare - Viva Magenta

Un nou an, o noua nuanta in ceea ce priveste amenajarile interioare. Precum in...

Transparent Design decembrie 29, 2022

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis