Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Lipire UV

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Mobilierul reda cel  mai bine simplitatea si frumusetea sticlei. Abilitatea de a folosi lipirea UV ne da posibilitatea de a crea diverse modele  fara a avea nevoie de elemente de prindere, corpuri rezistente si elegante ce pot fi utilizate in orice spatiu rezidential sau comercial.

Lipirea se face cu o lampa speciala cu raze ultraviolete utilizandu-se o substanta transparenta ce confera corpurilor executate rezistenta sporita ( cca. 80 kg/cm2  la smulgere). Putem lipi sticla/sticla sau sticla/ metal  ( inox sau auminiu).

Lipirea UV se foloseste indeosebi la producerea mobilierului din sticla (masute, vitrinute, birouri) si la fixarea treptelor pe structurile din inox.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Ce este sticla laminata?

Sticla laminata, numita si sticla stratificata, este un tip de sticla folosita des atat...

Transparent Design mai 31, 2022

Tendinte in Amenajari Interioare in 2022

Anul 2022 a venit cu serie de schimbari in ceea ce priveste tendintele in...

Transparent Design februarie 25, 2022

Principalele avantaje ale peretilor din sticla

Sursa: Pinterest O alternativa moderna la clasicii pereti din caramida, BCA sau lemn, o...

Transparent Design ianuarie 31, 2022

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis