Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Lipire UV

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Mobilierul reda cel  mai bine simplitatea si frumusetea sticlei. Abilitatea de a folosi lipirea UV ne da posibilitatea de a crea diverse modele  fara a avea nevoie de elemente de prindere, corpuri rezistente si elegante ce pot fi utilizate in orice spatiu rezidential sau comercial.

Lipirea se face cu o lampa speciala cu raze ultraviolete utilizandu-se o substanta transparenta ce confera corpurilor executate rezistenta sporita ( cca. 80 kg/cm2  la smulgere). Putem lipi sticla/sticla sau sticla/ metal  ( inox sau auminiu).

Lipirea UV se foloseste indeosebi la producerea mobilierului din sticla (masute, vitrinute, birouri) si la fixarea treptelor pe structurile din inox.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Culoarea anului 2022 in Amenajari Interioare - Very Peri

Noul an vine cu o  noua nuanta in materie de amenajari interioare, si nu...

Transparent Design decembrie 28, 2021

Metode de personalizare a sticlei

Prin personalizarea sticlei vei putea alege oricand un design care sa te te reprezinte in totalitate. In urmatoarele randuri iti vom prezenta ce metode de personalizare…

Transparent Design octombrie 29, 2021

De ce sa optezi pentru usi din sticla?

O oportunitate perfecta pentru a-ti imbunatati starea generala este prin amenajarea locuintei tale. Amenajarea...

Transparent Design septembrie 29, 2021

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis