Scroll to top

Finisare cant sticla

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

FINISAREA STICLEI implica prelucrarea muchiilor panourilor de sticla cu utilaje de ultima generatie ce confera sticlei pe langa aspectul placut, siguranta in manipulare si functionalitate.

Transparent Design poate executa cant atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete curbe. Rotunjirea colturilor este absolut necesara in cazul unor produse ca blaturile de masa sau glafurile din motive de siguranta.

Utilajele folosite de noi pot finisa atat geamul float cu grosimi de 3-30 mm, cat si geamul duplex/laminat (trepte, podeste), conferind muchiilor prelucrate un aspect mat, lucios sau bizot, in functie de cerintele clientului. De exemplu, in cazul executiei de trepte, geamurile sunt supuse initial unei slefuiri individuale a muchiilor, iar dupa laminare, treapta finita este supusa prelucrarii finale in vederea obtinerii luciului si a bizotului. Astfel, se creeaza imaginea unui singur cant unitar.

De asemenea, utilajul Bavelloni VE 500 – V10 poate fi reglat in vederea obtinerii unui cant tesit 0 – 45 °.

Transparent Design a achizitionat o masina bilaterala de prelucrare cant la orizontala – BAVELLONI HE500 (2019), ce prelucreaza automat cantul intr-o singura trecere. Productivitatea crescuta si acurateatea respectarii cotelor reprezinta avantajele acestui utilaj.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Servicii de Prelucrare a Sticlei: De la Simplitate la Arta Avansata

Sticla, un material transparent, durabil si versatil, a fost transformata de-a lungul anilor prin...

Transparent Design septembrie 24, 2023

Stiinta din spatele sticlei securizare: Intelegerea rezistentei si sigurantei sale

Cand vine vorba de designul interior, sticla securizata este unul dintre cele mai populare...

Transparent Design iunie 14, 2023

Idei Amenajari Interioare: Produse Din Sticla

Recent, la Transparent Design, am deschis primul magazin online pentru articole din sticla pentru...

Transparent Design aprilie 27, 2023

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis