Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Prelucrare sticla CNC

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Centrele de prelucrare cu comanda numerica in coordonate realizeaza automat o gama variata de operatii, respectiv taiere, prelucare cant, gaurire, decupare si gravare. Prelucrarea automata este ideala pentru executia sticlei destinate mobilierului si constructiilor (blaturi, trepte, balustrade, usi, etc.) cu forme diverse si decupaje complexe ce necesita o acurateta deosebita si care nu pot fi realizate manual sau de catre utilajele obisnuite.

De asemenea abaterile rezultate in urma procesului de prelucrare pe CNC sunt minime, datorita programarii automate a operatiilor pe baza fisierelor ACAD ce pot fi importate in calculatorul utilajului. Totodata, timpii de realizare ai panourilor pe CNC sunt mai mici, in software-ul de baza al utilajului existand inmagazinat un numar mare de forme si decupaje ce pot fi ajustate la cotele dorite usurand astfel munca programatorului.

Transparent Design detine mai multe echipamente automate de ultima generatie, eliminand astfel executia manuala a panourilor si a abaterilor de masurare.

  • CNC orizontal BAVELLONI NRG 420 Power Jet (2019) destinat prelucrarii cu acuratete a panourilor de sticla cu forme si decupaje deosebite, dimensiune de 4500 x 2500 mm;
  • 4 CNC – uri verticale de ultima generatie :
    • CMS PROFILE 5028 SX (2016)
    • CMS PROFILE 7032 SX (2019)
    • CMS PROFILE 7032 SX (2020)

Acestea ne permit prelucrarea automata a panourilor JUMBO cu dim. max. 5000 x 2800 mm , executand cu acuratete toate operatiile necesare: prelucrare cant, gaurire, decupare.

  • CMS VERTEC MILL 3222 SX (2018) ce executa automat si rapid gauri si decupaje.

Calitatea acestui proces este foarte importanta pentru evitarea spargerii geamurilor la securizare ( mai ales a panourilor JUMBO, de mari dimensiuni) sau la montaj in cazul prinderilor mecanice si a fixarii feroneriei.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Avantajele inchiderii balconului cu sticla

Cu totii ne dorim sa ne bucuram de natura, de mediul exterior, cateodata insa...

Transparent Design iulie 30, 2021

De ce sa alegi sticla securizata?

Atat acasa, cat si in viata de zi cu zi, siguranta se afla mereu pe primul loc. Daca ai in plan amenajarea cu sticla la interior sau la exterior, solutia ideala…

Transparent Design iulie 5, 2021

Stil industrial sau rustic in amenjarile interioare?

Tendintele in amenajarile interioare constau intr-o continua schimbare, existand o gama variata de stiluri...

Transparent Design mai 31, 2021

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Bd. Theodor Pallady 315
Bucuresti, Romania
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis