Scroll to top
© 2021, Transparent Design

Prelucrare sticla CNC

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Centrele de prelucrare cu comanda numerica in coordonate realizeaza automat o gama variata de operatii, respectiv taiere, prelucare cant, gaurire, decupare si gravare. Prelucrarea automata este ideala pentru executia sticlei destinate mobilierului si constructiilor (blaturi, trepte, balustrade, usi, etc.) cu forme diverse si decupaje complexe ce necesita o acurateta deosebita si care nu pot fi realizate manual sau de catre utilajele obisnuite.

De asemenea abaterile rezultate in urma procesului de prelucrare pe CNC sunt minime, datorita programarii automate a operatiilor pe baza fisierelor ACAD ce pot fi importate in calculatorul utilajului. Totodata, timpii de realizare ai panourilor pe CNC sunt mai mici, in software-ul de baza al utilajului existand inmagazinat un numar mare de forme si decupaje ce pot fi ajustate la cotele dorite usurand astfel munca programatorului.

Transparent Design detine mai multe echipamente automate de ultima generatie, eliminand astfel executia manuala a panourilor si a abaterilor de masurare.

  • CNC orizontal BAVELLONI NRG 420 Power Jet (2019) destinat prelucrarii cu acuratete a panourilor de sticla cu forme si decupaje deosebite, dimensiune de 4500 x 2500 mm;
  • 4 CNC – uri verticale de ultima generatie :
    • CMS PROFILE 5028 SX (2016)
    • CMS PROFILE 7032 SX (2019)
    • CMS PROFILE 7032 SX (2020)

Acestea ne permit prelucrarea automata a panourilor JUMBO cu dim. max. 5000 x 2800 mm , executand cu acuratete toate operatiile necesare: prelucrare cant, gaurire, decupare.

  • CMS VERTEC MILL 3222 SX (2018) ce executa automat si rapid gauri si decupaje.

Calitatea acestui proces este foarte importanta pentru evitarea spargerii geamurilor la securizare ( mai ales a panourilor JUMBO, de mari dimensiuni) sau la montaj in cazul prinderilor mecanice si a fixarii feroneriei.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Tendinte in Amenajari Interioare in 2022

Anul 2022 a venit cu serie de schimbari in ceea ce priveste tendintele in...

Transparent Design februarie 25, 2022

Principalele avantaje ale peretilor din sticla

Sursa: Pinterest O alternativa moderna la clasicii pereti din caramida, BCA sau lemn, o...

Transparent Design ianuarie 31, 2022

Culoarea anului 2022 in Amenajari Interioare - Very Peri

Noul an vine cu o  noua nuanta in materie de amenajari interioare, si nu...

Transparent Design decembrie 28, 2021

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis