Scroll to top

Sticla printata ceramic

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

TRANSPARENT DESIGN beneficiaza din aprilie 2020 de o masina de print leader in domeniu – cu dimensiuni JUMBO 6000X3000 MM, singurul utilaj din tara ca marime si tehnologie.VITRO JET FS8 marca TECGLASS SPANIA

  • 16 capete de print
  • 16.000 duze
  • Rezolutie maxima: 1440 dpi
VITRO JET FS8 marca TECGLASS SPANIA

VITRO JET poate reproduce pe sticla orice design graphic, modele sau fotografii cu cerneluri ceramice. Aceasta este echipata cu un sistem de uscare automata, ce permite uscarea sticlei simultan cu imprimarea, reducand astfel timpul de productie. Aceata tehnologie, unica pe piata printului digital ceramic, reduce substantial riscul contaminarii cu praf a sticlei executate, asigurand un rezultat final de calitate.

VETRO JET detine o tehnologie avansata a capetelor de print VARIABLE DROP SIZE (VDS), ce permite utilajalui adaptarea fluxului de cerneala (7 nivele) in functie de gradul ridicat de opacitate ( tipic pentru modele) sau de rezolutia inalta a imaginii.

Sticla astfel printata va fi introdusa imediat in cuptorul de securizare, beneficiind astfel de rezistenta sporita la zgarieturi, raze UV sau diferente de temperatura. Datorita acestor proprietati sticla printata ceramic poate fi utilizata in amenajari interioare, dar si la exterior pe fatadele cladirilor sau in componenta geamurilor termopan.

UTILIZARI

Printul ceramic pe sticla are o multitudine de utilizari, putand fi folosit atat pe sticla monolit , cat si in constructiile cu sticla laminata si prinderi punctuale.

Fiind o sticla securizata, rezistenta UV si la umezeala, sticla printata poate fi utilizata la:

  • FATADE EXTERIOARE;
  • Usi si pereti din sticla;
  • Panouri si cabine de dus;
  • Placari cu sticla ;
  • Balustrade;
  • Blaturi de bucatarie sau mobilier, etc..

Avantajele printului ceramic sunt evidente. Pot fi reproduse orice tip de imagini cu rezolutie ridicata, si la dimensiuni mari. Imaginea se imparte pe mai multe panouri de sticla de diverse dimensiuni sau forme, acoperind astfel orice dimensiune sau spatiu.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Idei Amenajari Interioare: Produse Din Sticla

Recent, la Transparent Design, am deschis primul magazin online pentru articole din sticla pentru...

Transparent Design aprilie 27, 2023

Pentru un viitor sustenabil - un centru fotovoltaic

Inca din 2015 ne-am propus sa aducem pe piata sticlei din Romania o alta...

Transparent Design februarie 24, 2023

Culoarea anului 2023 in Amenajari Interioare - Viva Magenta

Un nou an, o noua nuanta in ceea ce priveste amenajarile interioare. Precum in...

Transparent Design decembrie 29, 2022

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis