Scroll to top

Taiere sticla WATER-JET

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Tehnologia “water-jet” reprezinta o metoda facila de taiere, cu ajutorul unei presiuni puternice a jetului de apa si nisip, a mai multor tipuri de materiale:

  • Sticla
  • Piatra
  • Metal

Am achizitionat de la producatorul italian CMS – leader in productia de utilaje cu control numeric, un echipament water-jet cu tehnologie de ultima generatie: TECNOCUT EASYLINE IN 5 AXE. Cu un sistem inovator si complex de intensificare a presiunii, brevetat de CMS, TECNOCUT asigura o mai mare stabilitate si o presiune constanta a jetului de apa garantand astfel o calitate superioara a procesului de taiere, dar si o productivitate sporita.

De fapt, intr-o singura trecere – taiere/decupare, este posibila eliminarea resturilor ascutite, curatarea si netezirea muchiilor sau a marginilor gaurilor. Astfel, utilajul ne ajuta foarte mult in executia rapida si cu precizie a gaurilor si decupajelor (fara a avea nevoie de operatiuni suplimentare), dar si a unor panouri cu forme / dimensiuni care nu pot fi executate de CNC-urile traditionale. Beneficiind de 5 axe, TECNOCUT executa cu precizie operatiuni de sanfrenare si fazetare a sticlei.

  • dimensiuni maxime 4000×2000 mm, grosime 220mm
DATE TEHNICE
Model2040
X Axis4000 mm
Y Axis2000 mm
Z Axis220 mm

Datorita extinderii capacitatii de debitare cu jet de apa, prin achizitionarea celui de al doilea echipament CMS water jet (CMS Idroline water jet),  putem oferi servicii rapide de debitare pentru diverse materiale ca sticla, granit, piatra, marmura, inox, etc.. Astfel, trebuie doar sa ne puneti la dispozitie materialul dvs. iar noi vom executa produsele dorite conform  documentatiei tehnice transmise sau executata de proiectantii nostri. Fie ca este vorba de produse de serie sau customizate, va asteptam pentru a pune in practica proiectele dvs..

  • dimensiuni maxime 4000×2000 mm, grosime 350mm

UTILIZARI DIVERSE, POSIBILITATI NELIMITATE

  •       Taiere la dimensiune
  •       Debitare decupaje  blaturi bucatarie/baie
  •       Executie forme complexe
  •       Decupaje pentru prize/gauri  placari/blaturi.

Galerie imagini

Lasa-te inspirat

Idei Amenajari Interioare: Produse Din Sticla

Recent, la Transparent Design, am deschis primul magazin online pentru articole din sticla pentru...

Transparent Design aprilie 27, 2023

Pentru un viitor sustenabil - un centru fotovoltaic

Inca din 2015 ne-am propus sa aducem pe piata sticlei din Romania o alta...

Transparent Design februarie 24, 2023

Culoarea anului 2023 in Amenajari Interioare - Viva Magenta

Un nou an, o noua nuanta in ceea ce priveste amenajarile interioare. Precum in...

Transparent Design decembrie 29, 2022

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis