Tehnologia  ‘water-jet’ reprezinta o  metoda facila de taiere, cu ajutorul unei presiuni puternice a jetului de apa si nisip, a mai multor tipuri de materiale:

 

  • Sticla
  • Piatra
  • Metal

 

Am achizitionat de la  producatorul italian CMS – leader in productia de utilaje cu control numeric, un echipament water-jet cu tehnologie de ultima generatie: TECNOCUT EASYLINE IN 5 AXE. Cu un sistem inovator si complex de intensificare a presiunii, brevetat de CMS, TECNOCUT asigura o mai mare stabilitate si o presiune constanta a jetului de apa garantand astfel o calitate superioara a procesului de taiere, dar si o productivitate sporita.

De fapt, intr-o singura trecere – taiere/decupare, este posibila eliminarea resturilor ascutite, curatarea si netezirea muchiilor sau a marginilor gaurilor. Astfel, utilajul ne ajuta foarte mult in executia rapida  si cu precizie a gaurilor si decupajelor (fara a avea nevoie de operatiuni suplimentare), dar si a unor panouri cu forme / dimensiuni care nu pot fi executate de CNC-urile traditionale. Beneficiind de 5 axe, TECNOCUT executa cu precizie operatiuni de sanfrenare si fazetare a sticlei. 

 

CMS TECNOCUT EASYLINE

sticla taiata tehnologia water jet

CMS TECNOCUT EASYLINE