Scroll to top

Noi dam viata sticlei! – OLD

Laminare sticla

Laminarea reprezinta unificarea la cald a doua sau mai multe foi de sticla de diverse grosimi introducandu-se intre ele o folie elastica tip EVA. Produsul finit astfel obtinut se numeste geam laminat sau stratificat, cu intrebuintari diverse…

Securizare sticla

Securizarea sticlei reprezinta procesul termic de incalzire a acesteia pana la 700-740 C˚ si de racire rapida pana la temperatura camerei – prin intermediul caruia materialul devine de 5 ori mai dur, fara a-si pierde elasticitatea…

Emailare sticla

Emailarea sticlei are ca finalitate obtinerea sticlei vopsite. Acest procedeu consta in aplicarea uniforma (de regula cu ajutorul unor echipamente specifice) a unei vopsele ceramice speciale, urmata imediat de procesul de securizare al sticlei…

Sticla printata ceramic

Noul utilaj de print pe sticla VITRO JET FS8 (TECGLASS SPANIA) poate imprima pe sticla orice design grafic, modele sau fotografii cu cerneluri ceramice. Sticla printata ceramic poate fi utilizata in amenajari interioare, dar si la exterior.
[list_hb cat_slug=”home-ro”]

De ce noi


EXPERIENTA IN DOMENIU

Compania beneficiaza de personal calificat, cu o experienta solida in prelucrarea sticlei. Fabrica de sticla, cu o suprafata de cca. 2000 mp, este dotat cu utilaje si echipamente noi si moderne.


SERVICII DE CALITATE

Printe serviciile pe care compania noastra le ofera se numara: taierea , prelucrarea si securizarea sticlei, procesarea sticlei pe CNC, laminarea la cuptor cu folie EVASAFE, sablarea si vopsirea sticlei, etc.


FURNIZORI RENUMITI

Furnizorii companiei sunt unii dintre cei mai renumiti din tara si de peste hotare: Saint Gobain Romania, AGC Flat Glass Cehia, Dorma Germania, etc.

Fabrica de Sticla Transparent Design

Transparent designTransparent design

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

CITESTE MAI MULT
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis