Scroll to top

Amenajari din sticla pentru One Mircea Eliade

Proiectul Transparent Design a constat in amenajarea interioara si exterioara a ansamblului rezidential One Mircea Eliade.

Balustrade din sticla

In executia balustradei de sticla exterioare (aproximativ 2400ml) cu o inaltime de 1350mm, ceea ce a presupus testarea sistemului si agrementarea lui in Spania, la Applus+ Laboratories. Sistemul de balustrada solicitat de proiectant avea agremet pana la o inaltime maxima de 1200, dar regimul de inaltime (p+15 si p+19)  ne-a obligat la testarea si acreditarea acestuia pentru inaltimea de 1350mm, folosind sticla laminata si securizata cu heat soak test 10.2.10mm.

Oglizi la comanda

Partea de amenajare interioara a bailor a presupus placare cu oglinzi dar si oglinzi cu led si rama. Pentru spatiile comune s-au executat usi hidrant si tablou electic din sticla emailata alb cu balamale ascunse si deschidere la 170grd.

Ansambluri Rezidentiale

Amenajari din sticla pentru One Mircea Eliade

Sarcină

Amenajari interioare si exterioare din sticla

 • Data:

  Octombrie 2019 - August 2020

 • Locatie:

  Bucuresti, Romania

 • Investitor:

  Private

 • Produse:

  balustrade din sticla, oglinzi la comanda

Distribuie proiect
balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade balustrada din sticla - one mircea eliade
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis