Scroll to top

Amenajari din sticla pentru Paradisul Verde

Proiectul Transparent Design a constat in amenajarea interioara a clubului multifunctional de sport si relaxare situat in Paradisul Verde, Corbeanca. Firma noastra a executat si montat mai multe repere,  constand in: balustrade din sticla, usi din sticla si panouri despartitoare, cabine de dus si oglinzi sala fitness.

Balustrade din sticla

Fiind vorba de scari, balustrada a fost executata din sticla laminata 8.2.8 mm, ambele foi securizate, cu prindere in lateralul vangului cu piese punctuale din inox pentru a nu ingusta spatiul de trecere. De asemenea, pentru protectie, s-a folosit o mana curenta din inox in cantul sticlei.

Usi si pereti din sticla

In zonele de vestiare au fost executate panouri decorative din sticla colorata. Pentru siguranta, am folosit sticla laminata si securizata 12 mm grosime . Avand in vedere culorile dorite (RAL 5018/5023/5012/5003) am folosit 2 foi de sticla 6 mm ultraclara ( fara nuanta verde) pentru a nu afecta nuanta dorita. Aceste au fost securizate, vopsite si apoi laminate.

In zona fitness s-a optat pentru vizibilitate sporita, prin urmare, s-au executat pereti din sticla securizata transparenta 10 mm grosime, pe care am aplicat o folie imitatie sablaj cu model.

Cabine de dus la comanda

In zona de dusuri, s-a optat pentru sticla mata. Am folosit sticla 8 mm grosime  sablata chimic MATELUX. In plus, s-au folosit balamale laterale speciale pentru cabina de dus, cu prindere pe perete.

SPA

Amenajari din sticla pentru Paradisul Verde

Sarcină

Amenajari interioare din sticla

  • Data:

    Februarie - Iunie 2016

  • Locatie:

    Paradisul Verde, Romania

  • Investitor:

    Privat

  • Produse:

Distribuie proiect
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis