Scroll to top

Amenajari din sticla pentru City Mall (2014)

Proiectul de amenajari din sticla a durat cca. 3 luni si a vizat executia si montajul mai multor repere din sticla vopsita si laminata.

1. Inchiderea casei liftului

S-a folosit sticla laminata 6.4.6 ambele foi securizate si prinderi punctuale din inox ; sticla a fost laminta cu folie mata la interior ( cca. 300 mp).

2. Placare sticla colorata

In cadrul acestui proiect de placare sticla, s-a folosit sticla vopsita pentru amenajarea bailor si a spatiilor comune (stalpi, receptie) cca. 2500 mp; panourile care au avut decupaje/gauri au fost si securizate inainte de a fi vopsite pentru a nu se sparge.

3. Inchiderea atrium

Beneficiarul a dorit pentru etajele 4+5 o solutie estetica, doar din sticla, pentru o mai buna izolare, dar in acelasi timp si sigura. Transparent Design a propus o inchidere cu sticla laminata si securizata 6.4.6 prinse in profil DORMA si conectori inox proiectati la unghi conform razei atriumului, pentru rigidizarea partitiilor datorita inaltimii panourilor 3500 mm.

4. Usi hidranti din sticla

Usile sticla au fost executate din sticla 8 mm securizata si sablata, cu rama de aluminiu ( 60 BUC.).

5. Zone comune

Compartimentarile din sticla si usile pentru zonele comune au fost executate din sticla securizata de 10 mm, cu feronerie DORMA.

Centre comerciale

Amenajari din sticla pentru City Mall (2014)

Sarcină

Amenajari cu sticla

  • Data:

    Iulie - Septembrie 2014

  • Locatie:

    Bucuresti, Romania

  • Investitor:

    Privat

  • Produse:

Distribuie proiect
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis