Scroll to top

Amenajari din sticla pentru Hotel Ramada

Ramada este un lant hotel international avand peste 800 de hoteluri in 63 de tari, iar in Romania brand-ul Ramada este prezent in 7 orase.

Proiectul Transparent Design in cadrul hotelului Ramada a constat in amenajarea cu sticla  a zonei SPA, inlocuirea balustradei interioare si exterioare, precum si modernizarea altor spatii din incinta hotelului: restaurant, spatii comune, etc.

Usi si pereti din sticla

La intrarea in zona SPA s-au montat usi din sticla securizata pe toc de aluminiu. La vestiare s-au amenajat cabine cu pereti despartitori si usi din sticla laminata si securizata. S-a folosit o folie de laminare mata pentru a asigura intimitatea, si in acelasi timp rezistenta in timp a finisajului. Pentru dusuri fost folosite panouri mate tip ‘walk in’ executate din sticla laminata, montate in profile de aluminiu si rigidizate in partea superioara cu bara stabilizatoare.

In zona de luat masa s-au instalat pereti din sticla mobili HSW DORMA pentru delimitarea spatiilor.

Balustrade din sticla

In zona piscinei exista o zona de lounge dupa care se coboara prin intermediul unui set de scari pentru a se ajunge la piscina.

Zona scarilor a fost amenajata cu balustrade din sticla laminata si securizata 16 mm grosime cu profil de aluminiu in partea inferioara. Sticla folosita pentru balustrada este sticla float clear. De asemenea, s-au folosit doua tipuri de mana curenta din inox: una de protectie in cantul sticlei, iar in zona scarilor o mana curenta aplicata in lateral cu piese pentru sprijin.

Pentru scarile interioare s-au folosit doua sisteme de prindere: profil aluminiu, respectiv prinderi punctuale inox cu mana curenta inox aplicata pe sticla. Sticla folosita este laminata 8.2.8 mm (ambele foi securizate).

Pentru terasa exterioara s-a executat o balustrada cu montanti inox si sticla laminata si securizata.

Hoteluri

Amenajari din sticla pentru Hotel Ramada

Sarcină

Amenajari din sticla

 • Data:

  Februarie – Noiembrie 2014

 • Locatie:

  Bucuresti, Romania

 • Investitor:

  Privat

 • Produse:

  balustrade din sticla, usi glisante din sticla, paravan din sticla colorata, pereti despartitori din sticla

Distribuie proiect
Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis