Scroll to top

Sticla in amenajarea spatiilor de birouri


Transparent Design - octombrie 28, 2019 - 0 comments

Amenajarea spatiilor de birouri joaca un rol important in bunastarea angajatilor si prin urmare, a succesului organizatiei. Indiferent de cultura organizationala, majoritatea organizatiilor fac eforturi pentru a cuceri angajatii prin oferirea unui mediu de lucru placut si creativ. De la an la an, noi tehnologii si trenduri din designul interior sunt adoptate in spatiile de birouri de pretutindeni. Acest lucru se intampla deoarece identitatea corporatiei este exprimata si prin design-ul spatiului de lucru. 

amenajari interioare din sticla colorata spatii birouri

Sursa: Pinterest

O amenajare smart in spatiul de lucru poate atrage viitoarele talente, poate asigura retentia acestora si poate genera productivitate, spatiul de lucru putand fi motorul care poate propulsa strategia unei organizatii. 

Open Space

In randul companiilor din domeniul IT, se practica tot mai des munca in spatiile deschise, cunoscute ca si “open space”. Acest tip de amenajare permite angajatiilor sa interactioneze, sa colaboreze, rezultand astfel o crestere a productivitatii si a inovatiei. Aceste tipuri de organizatii si nu numai, au inteles importanta acestui nou de trend, un trend bazat pe principii de ergonomie, dar si pe un design centrat pe angajat. Acest tip de amenajare tine cont de impactul direct pe care amenajarea interioara il poate avea in retentia angajatilor, precum si recrutarea acestora. 

Sursa: Pinterest

Delimitarea spatiilor cu sticla

Sticla a devenit rapid una dintre primele optiuni in ceea ce tine de tipul de material folosit de arhitectii de cladiri de birouri. Sticla este menita sa optimizeze spatiul, dar si sa ridice moralul angajatilor. De aceea, nu este de mirare faptul ca in ultima vreme, sticla a fost folosita tot mai des datorita posibilitatii de a maximiza in mod eficient spatiul, mentinand si transparenta necesara si oferind in acelasi timp, intimitate atunci cand este nevoie. Compartimentarile din sticla joaca astfel un rol important in amenajarea spatiilor de birouri. 

De ce compartimentari din sticla?

Sistemul Transparent Design de compartimentari din sticla a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor arhitecturale contemporane de a crea medii de lucru moderne, asigurand atat transparenta, cat si integritate spatiilor delimitate. 

amenajari din sticla partitii birouri

Printre principalele beneficii ale compartimentarii cu sticla a birourilor se numara:

  • Delimitarea eficienta si estetica a unui spatiu deschis dintr-o incapere;
  • Ofera un design modern intregului spatiu;
  • Grad de transparenta ridicat;
  • Intimitate in salile de meeting, birouri directorale;
  • Luminca naturala in spatiul interior;
  • Sunt personalizabile;
  • Sunt durabile;
  • Asigura izolatia acustica necesara.


Contacteaza-ne pentru a discuta cum te putem ajuta sa creezi un spatiu de birou conform trendurilor actuale.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis