Scroll to top

Termeni si Conditii

Vrei un partener de incredere pentru proiectul tau?

Termeni si Conditii

Site-ul www.transparentdesign.ro este un site comercial, proprietate a SC Transparent Design SRL. Folosirea, vizitarea si inscrierea pe acest site implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos. Folosirea acestui site se face numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare si a politicii noastre de restrictii si confidentialitate.

1. Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului www.transparentdesign.ro sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

 • sa nu incarce, posteze sau transmite pe site-ul www.transparentdesign.ro, informatii ce contravin legilor, cu continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau contestabil
 • sa nu incalce drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Datele care nu apartin autorilor, vor fi sterse
 • sa nu incarce virusi, scripturi sau alte programe de acest gen
 • sa nu ofere informatii false asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

2. Definitii:

 1. Vizitator: orice persoana care acceseaza paginile site-ului si se poate folosi de informatiile continute de acestea, mai putin a zonele care se acceseaza pe baza de nume de conectare si parola.
 2. Transparent Design garanteaza confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor care au ales sa isi completeze datele de contact in formulare inscrise pe site-ul sau si se obliga sa le foloseasca in conformitate cu legislatia in vigoare, cu acordul scris al persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

3. Dreptul de proprietate asupra continutului site-ului

 1. Toate informatiile sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Transparent Design, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/ sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara acordul scris al Transparent Design.
 2. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, inscrierea pe site sau trimiterea de email-uri adresate Transparent Design se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea corespondentei de la Transparent Design in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4. Informatii personale

 1. Formularele de contact postate pe site-ul www.transparentdesign.ro au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Completarea lor este facultativa. Adresele de email de pe care ne scrieti si continutul acestora NU sunt publice. Ele sunt si vor ramane private.
 2. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume persoana, denumire firma, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include si alte informatii aflate, in functie de pagina pe care se afla formularul si in directa legatura cu continutul textului din pagina respectiva.
 3. Pentru a imbunatati serviciile oferite si pentru a corecta eventualele erori, Transparent Design va stoca si prelucra informatiile solicitate prin intermediul acestui site, pentru a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului.

5. Confidentialitate

 1. Transparent Design asigura confidentialitatea informatiilor culese cu ajutorul formularelor de contact completate de vizitatorii site-ului, precum si asupra rezultatului procesarii acestor informatii. Exceptie fac solicitarile autoritatilor competente conform legislatiei in vigoare. De asemenea, Transparent Design se angajeaza sa nu faca uz de aceste informatii decat in scopul pentru care au fost obtinute.
 2. Transparent Design va folosi datele rezultate din procesarea acestor informatii numai in scop statistic sau similar.

6. Disclaimer

Transparent Design nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

7. Copyright

Materialele sunt destinate informarii vizitatorilor, prezentarii serviciilor firmei si atragerii de noi clienti si parteneri. Copierea sau folosirea acestora in orice alt scop se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui site nu poate fi folosit in scopuri comerciale, vandut sau inclus in orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala decat cu acordul scris al autorilor.

8. Google Remarketing

Site-ul www.transparentdesign.ro foloseste optiunea de publicitate Remarketing oferita de Google. Prin intermediul acestui tip de publicitate, Google colecteaza cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastra, exprimate prin tipurile de pagini accesate in trecut pe acest site.

Despre noi

Sticla a devenit un element din ce in ce mai prezent in designul interior. Eleganta si luminoasa, sticla ramane o solutie perfecta in cazul proiectelor rezidentiale, dar si pentru amenajarile tip ‘office’, dand spatiului un aer mai sofisticat , mai nou, deosebit.

Pereti mari din sticla, usi sticla, oglinzi gigantice, cabine de dus, placari cu sticla colorata, pardoseli, scari cu trepte si balustrada din geam laminat, sunt doar cateva propuneri dintr-o gama variata de produse pe care le putem realiza.

Şoseaua Olteniţei 208
Popești-Leordeni 077160
L - V: 8.00 – 17.00
S - D: Inchis